Reparera Sony i Kungsbacka

Behöver du reparera din Sony i Kungsbacka?

Hos oss på Repairhouse lagar vi alla typer av fel på din Sony Xperia. Det är alltså inte bara displaybytenoch batteribyten som går att utföra på din Sony Xperia utan det mesta går att laga. Vi använder oss bara av väl beprövade delar och har många års erfarenhet av mobilreparationer. Allt för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med dem produkter och tjänster vi erbjuder. Vi lämnar alltid garanti på reparationer vi utför. Klicka in på just din modell för att få prisuppgifter på reparationer. Idag är man väldigt beroende av sin enhet och vill inte vara utan den en längre stund. Dem flesta reparationerna på din Sony tar endast 1,5-2h. Så passa på att ta en lunch eller uträtta något ärende medans din mobil blir som ny. Att laga sin mobil är både kostnadseffektivt och klimatsmart.

Har din Sony trasig skärm? Vi hjälper dig med Sony skärmbyten!

Ibland är olyckan framme och när mobilen åker i marken kan man få sprucket glas, eller att touchen slutar fungera. Det kan också vara så att bildskärmen tar skada och man ser svarta streck eller konstiga färger i bildskärmen. När man byter display på sin Sony Xperia så byter man både bildskärmen och glaset, så även när man tror att det är för stor skada så kan det räcka med ett displaybyte.

Har din Sony dött? Vill du veta vad det kostar att laga din Sony?

Är din Sony Xperia helt död och visar inga tecken på att komma igång? Eller har den fastnat i en bootloop där du inte kommer förbi Xperia loggan? Hos oss får du alltid en kostnadsfri felsökning, vi tar in och kollar på din Sony för att se om det går att laga och vad det skulle kosta. Besök någon av våra butiker för kostnadsfri konsultation.

Har din Sony dåligt batteri? Vi byter batteri på din Sony!

Får du ladda mobilen ofta? Dör den trots att du har 20% kvar? Det beror oftast på dåligt batteri. Kyla påverkar också ett dåligt batteri mer och när det blir kallt ute kan man märka detta problem i större utsräckning. Genom att byta batteriet förlänger man livslängden på sin mobil och behöver inte byta mobil lika ofta. Har du däremot svårt att ladda mobilen kan det vara din laddport som är problemet. Glappar den och bara tar laddning ibland så är det ofta p.g.a. smuts. Vi hjälper dig göra rent din
laddport eller byter den om den är skadad på något sätt.

Välkommen in i någon av våra butiker, Borgmästaregatan 8 Kungsbacka eller Lona Knapes gata 1
Köpcetrum 421 Högsbo.

 

Udda produkt?

Har du en lite udda produkt? Tveka inte att kontakta oss. Vi reparerar allt från mobiltelefoner, GPS, Mac, laptop mm.

Facebook

Gilla oss på facebook för att ta chansen och vara med i våra tävlingar och ta del av de senaste nyheterna.

Företag?

Vi jobbar ständigt mot stora som små företag, både vad det gäller reparation av era produkter eller distributör av reservdelar. Kontakta oss för offert eller mer info.