Reparera iPhone i Kungsbacka

Behöver du reparera din Iphone i Kungsbacka?

Hos oss på Repairhouse lagar vi alla typer av fel på din iPhone. Det är alltså inte bara displaybyten och batteribyten som går att utföra på din iPhone utan det mesta går att laga. Vi använder oss bara av väl beprövade delar och har många års erfarenhet av mobilreparationer. Allt för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med dem produkter och tjänster vi erbjuder. Vi lämnar alltid garanti på reparationer vi utför. Klicka in på just din modell för att få prisuppgifter på reparationer.

Idag är man väldigt beroende av sin enhet och vill inte vara utan den en längre stund. Bra då är att dem vanligaste reparationerna så som displaybyte,batteribyte,laddkontaktsbyte eller kamerabyte bara tar 30-60min. Att laga sin mobil är både kostnadseffektivt och klimatsmart.

Oberoende serviceverkstad för Apple i Kungsbacka! Vi använder originaldelar från Apple när vi reparerar din iPhone

Vi är Certiferade hos Apple och kan därför erbjuda delar inköpta direkt från Apple. Man får då bästa tänkbara kvalitet och eftersom vi kalibrerar telefonen med Apples verktyg behåller man även eventuell garanti mot Apple.

Har din iPhone trasig skärm?

Ibland är olyckan framme och när mobilen åker i marken kan man få sprucket glas, eller att touchen slutar fungera. Det kan också vara så att bildskärmen tar skada och man ser svarta streck eller konstiga färger i bildskärmen. När man byter display på sin iPhone så byter man både bildskärmen och glaset, så även när man tror att det är för stor skada så kan det räcka med ett displaybyte. Hos oss kan du välja på olika kvaliteter, oavsett om du väljer en ersättningsdisplay eller Apple original kvalitet så håller våra produkter hög kvalitet.

Har din iPhone dött? Vill du veta vad det kostar att laga din iPhone?

Är din iPhone helt död och visar inga tecken på att komma igång? Eller har den fastnat i en bootloop där du inte kommer förbi Apple loggan? Hos oss får du alltid en kostnadsfri felsökning, vi tar in och kollar på din iPhone för att se om det går att laga och vad det skulle kosta. Besök någon av våra butiker för kostnadsfri konsultation.

Behöver du byta batteri på din iPhone?

Får du ladda din iPhone ofta? Dör den trots att du har 20% kvar? Det beror oftast på dåligt batteri. Kyla påverkar också ett dåligt batteri mer och när det blir kallt ute kan man märka detta problem i större utsräckning. Genom att byta batteriet förlänger man livslängden på sin iPhone och behöver inte byta mobil lika ofta. Har du däremot svårt att ladda mobilen kan det vara din laddport som är problemet. Glappar den och bara tar laddning ibland så är det ofta p.g.a. smuts. Vi hjälper dig göra rent din laddport eller byter den om den är skadad på något sätt.

Välkommen in i någon av våra butiker, Borgmästaregatan 8 Kungsbacka eller Lona Knapes gata 1 Köpcetrum 421 Högsbo.

 

Udda produkt?

Har du en lite udda produkt? Tveka inte att kontakta oss. Vi reparerar allt från mobiltelefoner, GPS, Mac, laptop mm.

Facebook

Gilla oss på facebook för att ta chansen och vara med i våra tävlingar och ta del av de senaste nyheterna.

Företag?

Vi jobbar ständigt mot stora som små företag, både vad det gäller reparation av era produkter eller distributör av reservdelar. Kontakta oss för offert eller mer info.