Reparera iPad i Kungsbacka

Behöver du reparera din iPad i Kungsbacka?

Hos oss på Repairhouse i Kungsbacka lagar vi alla typer av fel på din iPad. Det är alltså inte bara glasbyten och batteribyten som går att utföra på din iPad utan det mesta går att laga. Vi använder oss bara av väl beprövade delar och har många års erfarenhet av iPad-reparationer. Allt för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med dem produkter och tjänster vi erbjuder. Vi lämnar alltid garanti på reparationer vi utför. Klicka in på just din modell för att få prisuppgifter på reparationer.

Idag är man väldigt beroende av sin enhet och vill inte vara utan den en längre stund. Dem flesta reparationerna på din iPad tar endast 1,5-2h. Så passa på att ta en lunch eller uträtta något ärende medans din iPad blir som ny. Att laga sin iPad är både kostnadseffektivt och klimatsmart.

Har din iPad trasigt glas? Vi hjälper dig med iPad skärmbyten!

Ibland är olyckan framme och när surfplattan åker i marken kan man få sprucket glas, eller att touchen slutar fungera. Det kan också vara så att bildskärmen tar skada och man ser svarta streck eller konstiga färger i bildskärmen. På vissa modeller sitter glas och bildskärm integrerat vilket gör att man byter båda samtidigt. Oftast på iPad Pro modeller. På andra modeller är glas och bildskärm separerade vilket gör att man kan byta bara glaset eller bara bildskärmen. Har du inte koll på vilken modell du har, hör av dig till oss så hjälper vi dig över telefon eller i någon av butikerna.

Har din iPad dött? Vill du veta vad det kostar att laga din iPad?

Är din iPad helt död och visar inga tecken på att komma igång? Eller har den fastnat i en bootloop där du inte kommer förbi Apple loggan? Hos oss får du alltid en kostnadsfri felsökning, vi tar in och kollar på din iPad för att se om det går att laga och vad det skulle kosta. Besök någon av våra butiker för kostnadsfri konsultation.

Har din iPad dåligt batteri? Vi byter batteri på din iPad!

Får du ladda surfplattan ofta? Dör den trots att du har 20% kvar? Det beror oftast på dåligt batteri. Kyla påverkar också ett dåligt batteri mer och när det blir kallt ute kan man märka detta problem i större utsräckning. Genom att byta batteriet förlänger man livslängden på sin surfplatta och behöver inte byta lika ofta. Har du däremot svårt att ladda surfplattan kan det vara din laddport som är problemet. Glappar den och bara tar laddning ibland så är det ofta p.g.a. smuts. Vi hjälper dig göra rent din laddport eller byter den om den är skadad på något sätt.

Välkommen in i någon av våra butiker, Borgmästaregatan 8 Kungsbacka eller Lona Knapes gata 1
Köpcentrum 421 Högsbo, Göteborg.

 

Udda produkt?

Har du en lite udda produkt? Tveka inte att kontakta oss. Vi reparerar allt från mobiltelefoner, GPS, Mac, laptop mm.

Facebook

Gilla oss på facebook för att ta chansen och vara med i våra tävlingar och ta del av de senaste nyheterna.

Företag?

Vi jobbar ständigt mot stora som små företag, både vad det gäller reparation av era produkter eller distributör av reservdelar. Kontakta oss för offert eller mer info.