Reparera Huawei i Kungsbacka

Behöver du reparera din Huawei i Kungsbacka?

Hos oss på Repairhouse i Kungsbacka lagar vi alla typer av fel på din Huawei. Det är alltså inte bara displaybyten och batteribyten som går att utföra på din Huawei utan det mesta går att laga. Vi använder oss bara av väl beprövade delar och har många års erfarenhet av mobilreparationer. Allt för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med dem produkter och tjänster vi erbjuder. Vi lämnar alltid garanti på reparationer vi utför. Klicka in på just din modell för att få prisuppgifter på reparationer. Idag är man väldigt beroende av sin enhet och vill inte vara utan den en längre stund. Dem flesta reparationerna på din Huawei tar endast 1,5-2h. Så passa på att ta en lunch eller uträtta något ärende medans din mobil blir som ny. Att laga sin mobil är både kostnadseffektivt och klimatsmart.

Originadelar från Huawei!

Vi använder oss bara av originaldelar från Huawei. När man byter display byter man både glas och bildskärm men även ramen runt om, vilket gör att din din Huawei får helt nytt och fräscht utseende. På dem flesta modeller ingår även nytt batteri vid displaybyte.

Har din Huawei trasig skärm? Vi hjälper dig med Huawei skärmbyten!

Ibland är olyckan framme och när mobilen åker i marken kan man få sprucket glas, eller att touchen slutar fungera. Det kan också vara så att bildskärmen tar skada och man ser svarta streck eller konstiga färger i bildskärmen. När man byter display på sin Huawei så byter man både bildskärmen och glaset, så även när man tror att det är för stor skada så kan det räcka med ett displaybyte. Hos oss får du alltid originaldelar vilket gör att din mobil blir som ny i både känsla och utseende.

Har din Huawei dött? Vill du veta vad det kostar att laga din Huawei?

Är din Huawei helt död och visar inga tecken på att komma igång? Eller har den fastnat i en bootloop där du inte kommer förbi Huawei loggan? Hos oss får du alltid en kostnadsfri felsökning, vi tar in och kollar på din Huawei för att se om det går att laga och vad det skulle kosta. Besök någon av våra butiker för kostnadsfri konsultation.

Har din Huawei dåligt batteri? Vi byter batteri på din Huawei!

Får du ladda mobilen ofta? Dör den trots att du har 20% kvar? Det beror oftast på dåligt batteri. Kyla påverkar också ett dåligt batteri mer och när det blir kallt ute kan man märka detta problem i större utsräckning. Genom att byta batteriet förlänger man livslängden på sin mobil och behöver inte byta mobil lika ofta. Har du däremot svårt att ladda mobilen kan det vara din laddport som är problemet. Glappar den och bara tar laddning ibland så är det ofta p.g.a. smuts. Vi hjälper dig göra rent din
laddport eller byter den om den är skadad på något sätt.

Välkommen in i någon av våra butiker, Borgmästaregatan 8 Kungsbacka eller Lona Knapes gata 1
Köpcetrum 421 Högsbo.

 

Udda produkt?

Har du en lite udda produkt? Tveka inte att kontakta oss. Vi reparerar allt från mobiltelefoner, GPS, Mac, laptop mm.

Facebook

Gilla oss på facebook för att ta chansen och vara med i våra tävlingar och ta del av de senaste nyheterna.

Företag?

Vi jobbar ständigt mot stora som små företag, både vad det gäller reparation av era produkter eller distributör av reservdelar. Kontakta oss för offert eller mer info.